Afbeelding
Foto:

Spectaculaire aftrap van het theaterseizoen bij De Lievekamp

Kunst en cultuur 998 keer gelezen

OSS | Na maanden hard werken rolt het nieuwe theatermagazine van De Lievekamp binnenkort eindelijk van de pers. Op maandag 13 mei presenteert het Osse theater haar nieuwe programma en dit jaar wordt er groots uitgepakt. Bezoekers krijgen in de Grote Zaal diverse exclusieve voorproefjes van artiesten die komend seizoen gaan optreden, gepresenteerd door het magische duo Rob & Emiel. De laatste tickets zijn verkrijgbaar via de website van het theater.

Al jarenlang is het theatermagazine van De Lievekamp een vast én geliefd onderdeel op de koffietafels in Oss en omgeving. Ook dit jaar presenteert het theater weer een prachtige nieuwe editie vol verrassende, meeslepende en spannende voorstellingen. Tickets voor deze bijzondere avond vliegen de deur uit. Dit jaar wordt er extra groots uitgepakt in de Grote Zaal en zijn ook bezoekers van harte welkom. Het belooft een mooie, verrassende avond te worden met afwisselende previews van het programma van volgend jaar. Daarnaast komen er ook interviews met theatermakers en gezichten van De Lievekamp voorbij, krijg je een toelichting op de vernieuwde voorverkoop én krijgt de avond een verrassend slot… Bezoekers van de seizoenspresentatie krijgen na afloop als eerste het gloednieuwe magazine uitgereikt.

Rob & Emiel
Als er een duo bekend is bij De Lievekamp, dan is het illusionistentweetal Rob & Emiel wel. Al jaren betoveren zij hun publiek met ongelofelijke goochelkunsten en ook op maandag 13 mei gaan ze er in De Lievekamp een magische avond van maken. Zo worden de bezoekers betoverd op twee fronten: door de presentatie én door het nieuwe programma, waar De Lievekamp met recht trots op is.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant