Q.ouT viert hun tienjarige bestaan met een speciale actie. (Foto: Hans van der Poel)
Q.ouT viert hun tienjarige bestaan met een speciale actie. (Foto: Hans van der Poel) Foto: Hans van der Poel

Q.ouT Fietsen maakt fietsen en onderhoud heel betaalbaar

Zakelijk 794 keer gelezen

OSS | Bijna een jaar geleden opende Q.ouT Fietsen haar nieuwe winkel in het centrum van Oss aan de Burgwal. Ossenaren weten de winkel goed te vinden, vertelt Geert Grandjean. “Voor hen doen we het ook. We willen zo betaalbaar mogelijk zijn, in aanschaf en reparaties.”

Q.ouT staat graag dichtbij de mensen en heeft daarom gekozen voor een locatie midden in Oss. “We willen er zijn voor de stad, daarom zitten we als enige op deze locatie”, vertelt Geert. “Veel reparaties kunnen zonder afspraak. Je krijgt een kop koffie en hoeft alleen even te wachten.”

Het familiebedrijf regelt haar eigen inkoop. “Daardoor kan ik voordelig inkopen. Ik ben niet afhankelijk van grote leveranciers.” Op die manier kan Q.ouT niet alleen fietsen maar ook reparaties voordelig aanbieden. “Het vervangen van een buitenband hoeft geen 100 euro te kosten, dat kan ook voor 40 euro.”

Maar ook voor de duurdere modellen kun je gewoon bij Q.ouT terecht. Geert: “We hebben alle merken en alle modellen, in alle prijsklassen. Onze missie is om voor een betaalbare prijs kwaliteitsfietsen te leveren.” Die maatschappelijke betrokkenheid blijkt ook uit het werk dat Q.out doet voor Stichting Leergeld. “Zo proberen we mensen met een kleine beurs aan een fiets te helpen.”

Omdat Q.ouT bijna tien jaar bestaat hebben zij een speciale actie. Bij aanschaf van een Vyber elektrische fiets krijg je een gratis Transportfiets. Vraag naar de voorwaarden in de winkel. Daarnaast zijn er maandelijks acties die op een groot bord voor de winkel worden aangegeven.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant