Stadsharmonie KVA tijdens het Zomerconcert in juli dit jaar o.l.v. nieuwe dirigent Matthias van Nispen
Stadsharmonie KVA tijdens het Zomerconcert in juli dit jaar o.l.v. nieuwe dirigent Matthias van Nispen Foto: KVAOss

Nieuwjaarsconcert 2023 Stadsharmonie KVA Oss

zondag 8 januari 2023 12:00 tot 14:30

Stadsharmonie KVA is weer volop bezig met de voorbereidingen van het traditionele Nieuwjaarsconcert, op 8 januari 12.00 uur in theater de Lievekamp.

De afgelopen 2 jaar was streamen de enige mogelijkheid om invulling te geven aan onze meer dan 40 jaar oude traditie, maar dit jaar hopen de leden van KVA, onder muzikale leiding van nieuwe dirigent Matthias van Nispen, u weer te ontmoeten in de Lievekamp. 

Want niets haalt het bij de sfeer en beleving van een live concert!

Afgelopen 2 jaar hebben velen van ons Nederland ontdekt en beter leren kennen. We werden vaak verrast door de schoonheid van bijvoorbeeld natuur en cultuur die Nederland te bieden heeft maar zeker ook op muzikaal gebied!

Voor Stadsharmonie KVA een reden om, bij de muzikale aftrap van het nieuwe jaar, u te verrassen met muziek die zijn oorsprong heeft in ons Koninkrijk. Een land met een muzikaal rijke geschiedenis én boeiend heden, een garantie voor een feest van herkenning.

U mag zich weer verzekerd weten van een programma met zang, dans en theatrale verrassingen door samenwerking met talenten uit Oss en omgeving. Er wordt dit jaar medegewerkt door Berra Tuana, René Habraken, de jeugd van “Werk in Uitvoering” van Zanghuis Hester (Visscher), de dansers van Balletschool Dimphy en een combo.

Indien u kaarten voor dit concert wilt bestellen dan kan dit via de site  van theater de Lievekamp Nieuwjaarsconcert - Stadsharmonie KVA - 08-jan-12-00 – De Lievekamp of door het sturen van een email naar KVA via kaarten@kvaoss.nl. 1st rang €15, 2de rang €13,50.

Bestuur en leden van Stadsharmonie KVA ontvangen u graag 8 januari 2023 in de Lievekamp.

Locatie