Auto op kant ongeval Heesch
Auto op kant ongeval Heesch Foto: Gabor Heeres (Foto Mallo

Auto op zijn kant na ongeval Heesch

112 3.601 keer gelezen

HEESCH | Op de Verdilaan in Heesch is zondagavond een ongeval gebeurd. Een automobiliste verloor rond 21.20 uur de macht over het stuur, ramde een geparkeerde auto en kwam met haar auto op de kant terecht. Bezoekers van een cafetaria in de straat schrokken op van een enorme knal en snelden naar buiten om hulp te verlenen. Ze wisten de vrouw snel uit haar auto te helpen. 

Het slachtoffer is nagekeken maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Volgens de mensen die de vrouw uit haar auto hadden geholpen had ze een flinke bult op haar hoofd opgelopen. Ze zou zelf ook even verderop in de straat wonen en volgens deze wijkbewoners al eens eerder een blackout achter het stuur hebben gehad. Of dat ook nu de oorzaak van het ongeval was is niet bekend.

Door het ongeval ontstond een behoorlijke puinhoop, beide voertuigen liepen flink wat schade op. De geparkeerde auto draaide na de aanrijding volledig om de as en stond dwars op de weg. Omdat daar een vloeistof uit lekte is de auto van het slachtoffer nadat zij was bevrijd door de mannen snel recht overeind geduwd.

Auto op kant ongeval Heesch
Auto op kant ongeval Heesch
Auto op kant ongeval Heesch
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant