Afbeelding

Initiatief voor reanimatietrainingen komt aan bod tijdens Speaker's Corner

Algemeen 452 keer gelezen

OSS | Mayko Slinkman is vrijdag 25 januari te gast bij Speaker's Corner in De Nieuwe Wereld (in samenwerking met Bedrijvig Oss). Hij komt praten over School voor Hart.

Slinkman is een vertegenwoordiger van de Lionsclub Oss de Maashorst. In de Nieuwe Wereld spreekt hij over het initiatief dat reanimatietrainingen mogelijk wil maken in het onderwijs. Zo kunnen alle leerlingen uit Oss en omgeving in het middelbaar onderwijs op jonge leeftijd kennismaken met reanimatie en het gebruik van een AED. Hiervoor worden nog 'supporters' gezocht die een financiële bijdrage willen leveren om deze reanimatietrainingen mogelijk te maken.Na de presentaties zal Paul P. Marijn voor de bezoekers spelen. Paul is onder andere bekend van In My Tree en zal akoestische covers opvoeren, van Bob Dylan tot Ed Sheeran, van Bruce Springsteen tot Green Day.

Meer informatie
De inloop/ontvangst met borrelhapjes van het huis is om 17.00 uur. Om 18.00 uur is het de beurt aan Mayko. Om 18.30 uur is het tijd voor de nabeschouwing onder het genot van een drankje en muziek.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant