Kerstcircus Oss.
Kerstcircus Oss.

Kerstcircus Oss ultiem familiecircus voor gezinnen

Algemeen 562 keer gelezen

OSS | “We gaan mensen met ons geweldige team laten genieten van adembenemende en spectaculaire kerstvoorstellingen op een prachtige circuslocatie op De Rusheuvel.” René Duursma is directeur van Kerstcircus Oss en kijkt uit naar een geweldige tijd in Oss. “We hebben topartiesten die u meenemen in een ‘rollercoaster’ aan emoties. Een gulle lach, een traan van ontroering, of hand in hand op de tribune genieten van een gezamenlijke beleving.”

Oss is een echte circusstad met een rijke historie. In 2000 bijvoorbeeld stond Circus Louis Knie in Oss, twee jaar later Franz Althoff, in 2004 Circus Krone en in 2006 het Deense Circus Arena. De daaropvolgende jaren stonden er nog meer circussen in Oss, zoals het bekende Herman Renz en Maximum. “Toen René Duursma mij belde of Oss iets was voor het Kerstcircus, was ik direct enthousiast. Er zit hier enorm veel potentie voor een circus en een kermis. Samen zijn we met de wethouder op het terrein wezen kijken en binnen een kwartier waren we er al uit. De samenwerking met de gemeente Oss is fantastisch. Er zijn maar weinig gemeenten in Nederland die zo hun nek uitsteken en zoveel faciliteiten aanbieden. Ze zorgen ervoor dat het aan niets ontbreekt”, aldus adviseur Henk van den Berg uit Oss.

Topnummers
Kerstcircus Oss start op donderdag 23 en vrijdag 24 december met schoolvoorstellingen. Van 25 december (eerste kerstdag) tot en met zondag 9 januari zijn er iedere dag (op 2 dagen na) twee of drie voorstellingen. Het is het ultieme familiecircus voor gezinnen. Met allemaal geëngageerde topnummers uit heel Europa. Van een hoogdraadnummer met motor, een jongleur, acts met teckels en dromedarissen, een komisch trampolinenummer, muzikale clowns tot de beste zakkenroller van de wereld: Kenny Quinn. “De lat ligt enorm hoog. Het is traditioneel, virtuoos, grappig en verbazingwekkend.” Lees meer in Weekblad Regio Oss.

Kerstcircus Oss.
Kerstcircus Oss.
Kerstcircus Oss.
Kerstcircus Oss.
Kerstcircus Oss.
Kerstcircus Oss.

Uit de krant