Afbeelding

Wie worden de Ondernemer en Veelbelovend Ondernemer van het Jaar 2022?

Algemeen 407 keer gelezen

OSS | Nu het Business Gala Oss terugkeert op de kalender gaat de organisatie weer op zoek naar de Ondernemer van het Jaar en de Veelbelovend Ondernemer van het Jaar. Tot en met 13 februari kunnen Ossenaren de kandidaten voor deze prestigieuze titels aandragen via www.businessgalaoss.nl. Daarna bepaalt een vakkundige jury wie tijdens het gala op 14 mei tot winnaar worden gekroond.

Jorg Zwaans, bestuursvoorzitter van Business Gala Oss, deelt de criteria waar een kandidaat aan moet voldoen. “Voor de Ondernemer van het Jaar zoeken we iemand die uitblinkt in visie, creativiteit en innovatie. Hij of zij moet bovendien aan het roer staan van een gezond bedrijf in termen van de continuïteit en het bedrijfsresultaat. Ook belangrijk zijn een positief imago en veel draagvlak binnen ondernemend Oss. En natuurlijk is de winnaar iemand die maatschappelijk verantwoord onderneemt.”
“Een belangrijk criterium voor de Veelbelovend Ondernemer van het Jaar is dat het bedrijf maximaal vijf jaar operationeel is”, vervolgt Zwaans. “Verder moet ook deze ondernemer beschikken over een scherpe visie, veel creativiteit en innoverend vermogen. En uiteraard moet buiten kijf staan dat deze ondernemer eigenaar is van een bedrijf met veel toekomstperspectief.”

Uit de krant