Damian van Essen (links) ondertekent het contract met TOZ-voorzitter Wouter ter Haar.
Damian van Essen (links) ondertekent het contract met TOZ-voorzitter Wouter ter Haar.

Bekende topsporters kondigen toernooi aan bij TOZ in Oss

Algemeen 2.469 keer gelezen

Liefhebbers van tennis en padel kunnen zich vanaf 2023 met elkaar meten op een nieuw toernooi: de Vidox Open. Tennisvereniging Oss Zuid (TOZ) en videobedrijf Vidox Media sluiten daarvoor een sponsorovereenkomst voor minimaal drie jaar.

“Mijn familie is al heel lang actief bij de club”, vertelt Damian van Essen, oprichter en eigenaar van Vidox Media. “Die traditie zet ik graag voort. Alleen een donatie doen is niets voor mij. Als sponsor wil ik ook écht bijdragen. We gaan er alles aan doen om zo veel mogelijk mensen naar het toernooi te trekken. De Vidox Open moet een blijvertje worden.”
De partners hebben leuke plannen om dat te bewerkstelligen. “Om zoveel mogelijk tennis- en padelspelers in de regio warm te maken voor het toernooi, heb ik diverse BN’ers bereid gevonden om een bijdrage te leveren”, aldus Van Essen. Ook wil de ondernemer rondom het evenement tennis- en padelclinics voor relaties gaan organiseren, zoals hij dat eerder al deed met Ruud van Nistelrooy. Voor de 23-jarige Van Essen is het zijn manier om iets voor de regio terug te doen. “Vidox Media maakt de meest uiteenlopende video’s, voornamelijk voor het bedrijfsleven. Sinds 2017 hebben we daarmee een mooie klantenkring opgebouwd”, verklaart hij. “Als jonge ondernemer heb ik veel aan deze regio te danken. Omdat ik een groot sporthart heb én TOZ al van jongs af aan een warm hart toedraag, heb ik besloten om mijn naam, expertise én netwerk de komende jaren aan de mooiste tennis- en padelvereniging van Oss te verbinden.”

Uit de krant