Suzanne van Erp opende maandag Dierenkliniek De Wolfskooi (foto Hans van der Poel).
Suzanne van Erp opende maandag Dierenkliniek De Wolfskooi (foto Hans van der Poel).

Nieuwe dierenkliniek in winkelcentrum Ussen

Algemeen 40 keer gelezen

OSS | Oss heeft er vanaf vandaag een dierenkliniek bij. Suzanne van Erp opende in Ussen haar praktijk De Wolfskooi. Zij wil een laagdrempelige, kleinschalige praktijk bieden voor gezelschapsdieren.

“Op die manier kan ik de zorg, tijd en aandacht geven die nodig is. Mensen zullen veelal hetzelfde gezicht zien omdat ik alleen werk, met de hulp van een assistente”, vertelt Suzanne. “Zo kan ik de huisdieren én hun baasjes ook goed leren kennen. Persoonlijk contact vind ik heel belangrijk. Daarvoor neem ik graag de tijd, zodat ik in overleg tot een passende oplossing kan komen.”
“Ook het geven van goede voorlichting vind ik belangrijk. Dat is ook een taak van een dierenarts. Een huisdier neem je niet ‘zomaar even’. Ik maak dan bijvoorbeeld duidelijk dat een konijn niet de hele dag in een klein hokje hoort te zitten”, aldus Suzanne, zelf de trotse eigenaar van een Mechelse herder en een Duitse herder, ‘én een konijn dat lekker buiten in de tuin rondloopt!’
De Wolfskooi biedt het totale plaatje. Van operaties tot gebitsbehandelingen, bloedonderzoek, het maken van echo’s en röntgenfoto’s en chippen. De nieuwe dierenkliniek is gevestigd aan Wolfskooi 9 in Oss en op werkdagen geopend van 9.00 tot 17.30 uur, in het weekeinde alleen voor spoedgevallen.

Een compleet interview met Suzanne is woensdag te lezen in Weekblad Regio Oss

Uit de krant

Uit de krant