Afbeelding
Foto: RON RUTTEN FOTOGRAFIE

Dierenpret voor kids bij het Krentenbollenfestival

Algemeen 389 keer gelezen

OSS | Op zondagochtend 18 september organiseren Bibliotheek Oss, Muzelinck - Centrum voor de Kunsten, Stadsarchief Oss en theater De Lievekamp het Krentenbollenfestival. Speciaal voor kinderen van 3 tot 6 jaar zijn allerlei leuke activiteiten te beleven rondom het thema Dierenpret. Kaarten zijn te koop via de website van het theater. 

De culturele instellingen Bibliotheek Oss, Muzelinck – Centrum voor de Kunsten, Stadsarchief Oss en theater De Lievekamp slaan de handen ineen voor de allerkleinste lezers, kunstliefhebbers en theaterbezoekers. De activiteiten van het Krentenbollenfestival zijn te beleven op verschillende locaties. Een theatervoorstelling in de Rabo Zaal, knutselen in de Kinderkunstwerkplaats, kennismaken met muziek, genieten van prachtige dierenverhalen tijdens de voorleesmomenten met de Gruffalo én de historie ontdekken van Osse straatnamen met dieren in het Stadsarchief: het kan deze ochtend allemaal. Bovendien zijn er deze ochtend overheerlijke krentenbollen van Bakkerij Lamers uit Heesch en Oss.

Activiteiten
Het Krentenbollenfestival begint om 10.00 uur en zal ongeveer twee uur duren. Voor alle onderdelen van het festival is slechts één kaartje per persoon nodig. Dit geldt voor kinderen én volwassenen. Het wordt een ochtend om niet snel te vergeten! Tijdens het Krentenbollenfestival krijgt ieder kind bij binnenkomst een stempelkaart. Bij iedere activiteit is er op deze kaart een speciale dierenstempel te verzamelen. Aan het einde van het festival maken de bezoekers met een goed gevulde stempelkaart of een prachtige kleurplaat kans op een mooie prijs.

Kaartverkoop
Toegangskaarten voor Het Krentenbollenfestival in De Lievekamp, zijn voor 12,50 euro (excl. 1,25 euro ticket fee) te koop via www.lievekamp.nl en aan de Theaterkassa. Telefonisch reserveren is mogelijk tijdens openingstijden via (0412) 64 89 22.

Uit de krant

Uit de krant