Ruim 50 verenigingen en ondernemers doen dit jaar mee met Berghem Bruist. (Foto: Jos Klijn)
Ruim 50 verenigingen en ondernemers doen dit jaar mee met Berghem Bruist. (Foto: Jos Klijn) Foto: Jos Klijn

Berghem Bruist gaat de wereld rond

Algemeen 3.041 keer gelezen

BERGHEM | Na een extra jaar pauze is er op zondag 25 september weer een nieuwe editie van Berghem Bruist. Het tweejaarlijkse evenement vindt plaats op het parkeerterrein van het Sportpark aan de Osseweg en heeft dit jaar als thema: De wereld rond. Tijdens Berghem Bruist presenteren diverse verenigingen en ondernemers uit Berghem en omgeving zich aan het publiek met onder andere sport, spel, toneel, zang en dans.

Er zijn gedurende de hele dag activiteiten voor jong en oud. Zo zijn er diverse optredens van bijvoorbeeld de predbant of neem een kijkje bij een van de spectaculaire demonstraties van de brandweer. Bezoekers kunnen door diverse activiteiten kennismaken met het (sport)verenigingsleven van Berghem. Op het horecaplein kun je als bezoeker genieten van de diversiteit die Berghem te bieden heeft. Dit evenement kent een recordaantal deelnemers: ruim 50 verenigingen en ondernemers doen mee. 

Praktisch
Omdat er iedere editie gekozen wordt voor een andere locatie in het dorp blijft het elke keer weer verrassend. Dit keer is gekozen voor het parkeerterrein van Sportpark de Koppelsteeg aan de Osseweg. Het evenement start om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Om 12.00 uur zal na een woordje van wethouder Warris de uitreiking van de Bruisende Bergse plaatsvinden op het hoofdpodium. Een onderscheiding voor een (vaak) stille kracht die het verdiend om in het zonnetje gezet te worden. 

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op BerghemBruist.nl.

Uit de krant

Uit de krant