'Een voorstelling over hoe ge vroeger 'gezellig' met het hele gezin in een te vol gepropte auto op vakantie ging.'
'Een voorstelling over hoe ge vroeger 'gezellig' met het hele gezin in een te vol gepropte auto op vakantie ging.'

Björn van der Doelen speelt nieuw album in Oss

Algemeen 881 keer gelezen

OSS | Met alweer zijn zesde album keert Björn van der Doelen samen met zijn countryband terug naar Oss. Op woensdag 21 september speelt de Brabantse americana-artiest zijn nieuwe voorstelling Na ons de zondvloed in de Rabo Zaal van theater De Lievekamp. De kaartverkoop is inmiddels van start, tickets zijn de koop via de website van het theater.

Duizendpoot Björn van der Doelen, volgens Stef Bos één van de beste liedjesmakers van Nederland, is inmiddels alweer toe aan zijn zesde album: Na ons de zondvloed. Na een succesvolle eerste theatertournee gaat Björn wederom de theaters in, onder begeleiding van zijn countryband. Björn van der Doelen over zijn nieuwe theaterconcert: “Een voorstelling over hoe ge vroeger ‘gezellig’ met het hele gezin in een te vol gepropte auto op vakantie ging. Over de hel die het is om nu zelf een gezin te hebben… Maar ook over de schoonheid van de liefde voor die verrekte jong, het samen oud worden en de dromen die ge nog steeds samen hebt.” Volgens Björn heeft een mens maar twee dingen nodig: vrijheid en liefde. Tijdens de voorstelling stappen bezoekers bij Björn in die ‘gezellig’ volgepropte auto en genieten van een muzikale voorstelling waar het plezier vanaf spat.

Kaartverkoop
Toegangskaarten voor voorstelling Na ons de zondvloed van Björn van der Doelen op woensdag 21 september zijn voor 19,50 euro (exclusief 1,25 euro ticket fee) te koop via Lievekamp.nl en aan de theaterkassa. Telefonisch reserveren is mogelijk tijdens openingstijden via
0412 64 89 22.

Uit de krant

Uit de krant