Archieffoto van een vorige editie.
Archieffoto van een vorige editie. Foto: Ronald Goudberg, Goudfotografie

Wolf Rally Oss haalt 44.454 euro op voor Beat Batten

Algemeen 225 keer gelezen

OSS | De vierde editie van de Wolf Rally Oss (WRO4) heeft afgelopen zaterdag een bedrag van 44.454 euro opgeleverd voor stichting Beat Batten die geld inzamelt voor onderzoek naar de ziekte van Batten. De deelnemende auto’s vetrokken vanaf het Museum Jan Cunen. In het centrum werden zij opgewacht door het publiek, waarna zij na hun ronde eindigden bij TOP Oss.

“Wat een prachtige dag hebben we beleefd tijdens de vierde editie van onze rally”, vertelt de organisatie. “Met als fantastische dagopbrengst die geweldige 44.454 euro voor Stichting Beat Batten!! Namens de organisatie, BEDANKT!!” Zij zijn zich inmiddels aan het bezinnen op de lustrumeditie van volgend jaar.

Beat Batten
Stichting Beat Batten zamelt geld in voor onderzoek naar therapie voor genezing of behandeling van de ziekte van Batten, een vorm van kinderdementie. Initiator James Poll: “Het is mooi dat het initiatief zo gedragen word door ondernemers uit het centrum en de bedrijven eromheen.” WRO begon vier jaar geleden met een idee van Poll nadat hij regelmatig hoorde van klanten met een hobbyauto. Op de bruiloft van mijn schoonzus raakte ik aan de praat met Ronald Jansen, de voorzitter van Beat Batten en vader van een zoon met die ziekte. Voor de rally waren we nog op zoek naar een goed doel om te steunen, dus toen was de beslissing snel gemaakt.” Doneren is nog steeds mogelijk via deze link.

Uit de krant

Uit de krant