Afbeelding

8 december 2022: Dag van de Vrachtwagenchauffeur

Algemeen 236 keer gelezen

OSS | De Dag van de Vrachtwagenchauffeur. Niet te missen. Op de radio, in het nieuws, de dagbladen, langs de snelweg, echt óveral. Maar vooral: bij al die bedrijven die zich op deze dag inspannen om van deze dag een groot succes te maken.

Want: hoogste tijd om alle vrachtwagenchauffeurs in het zonnetje te zetten. Immers, zonder deze hardwerkende mannen en vrouwen komen al die levensmiddelen, bouwmaterialen, pakketten, kleding en bestellingen nergens aan. Vrachtwagenchauffeurs van Nederland: bedankt! 

Je kunt een handje helpen chauffeurs op 8 december 2022 eens in het zonnetje te zetten: bosje bloemen, koffie met een taartje bij lossen van de vracht, leg de rode loper uit, verrassingslunch onderweg, schouderklopje bij de uitgang, samen een lied zingen, alles kan. Jij kan invullen hoe je dat voor je ziet. Maar als doel: een onvergetelijke dag voor al die vrachtwagenchauffeurs.

Ook de gemeente Oss wil op deze dag aandacht besteden aan de logistieke sector en heeft een leuk idee geopperd. In het kader van de prachtige waardering als nummer 2 als Logistieke Hotspot regio wil de gemeente de vrachtwagenchauffeurs uit Oss in het zonnetje zetten.

Welke vrachtwagenchauffeur mag van jullie door de gemeente Oss extra in het zonnetje gezet worden op de Dag van de Vrachtwagenchauffeur én waarom? Dit mag gemaild worden aan ondernemerszaken@oss.nl. Uit de inzendingen kiest het team Economie de 3 leukste /mooiste/ meest inspirerende toelichtingen en deze ontvangen een grote taart die zal worden uitgereikt op 8 december door wethouder en accountmanager(s). We maken dan graag een foto en plaatsen een stukje op onze social mediakanalen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant