Afbeelding
Foto:

Renske Leijten en Eef van Opdorp spreken tijdens middag over armoede

Algemeen 355 keer gelezen

OSS | Stichting Met Elkaar organiseert op 20 december een middag over armoede. “Deze ontmoeting is bedoeld voor iedereen die met armoede te maken heeft; de ervaringsdeskundige die iedere dag de eindjes aan elkaar knoopt, de vrijwilliger die belangeloos de handen uit de mouwen steekt en de professionals die in hun werkveld met armoede en de gevolgen daarvan te maken hebben”, aldus de stichting.

“Want écht praten doe je met elkaar en niet over elkaar. Alleen dan moet je elkaar wel kunnen vertrouwen… “ Te gast zijn verschillende sprekers waaronder Tweede Kamerlid voor de SP Renske Leijten over vertrouwen in de overheid en Eef van Opdorp, budgetcoach en presentator van het tv-programma Uitstel van executie over ‘Wie ben jij en hoe ga jij om met je geld?’ Verder zijn aanwezig: Ralf Embrechts (oprichter van Quiet Nederland), Peter Rijsdijk (directeur van de Vereniging SchuldHulpMaatje Nederland) en ervaringsdeskundige Myrna Peters die SchuldHulpMaatje is geworden. Een dakloze artiest zorgt voor een muzikale onderbreking. Een gratis lunch en afsluitende borrel maken de middag compleet. 

Praktisch
De middag vindt plaats in de Rabo-zaal van theater De Lievekamp en duurt van 10.15 tot 15.30 uur. Voor meer informatie of om je aan te melden kijk je op de website van Met Elkaar. Er is plek voor 220 deelnemers.

Uit de krant

Uit de krant