Van Dik Hout komt Stil in Mij spelen tijdens Lulboompop in Megen.
Van Dik Hout komt Stil in Mij spelen tijdens Lulboompop in Megen.

Nieuwe datum en eerste namen Lulboompop in Megen bekend

Algemeen 1.126 keer gelezen

MEGEN | Van Dik Hout, Bizkit Park, Extince en Cesar Zuiderwijk zijn een aantal van de eerste namen die bekend zijn gemaakt voor Lulboompop, op 23 en 24 juni in Megen. De voorverkoop start op 1 december.

De band Van Dik Hout brak direct met hun debuutalbum uit 1994 door en maakte met het nummer Stil in Mij, één van de beste Nederlandstalige nummers aller tijden. Meer dan 20 singels en tien albums zouden volgen, met het album Eén nacht eeuwigheid uit 2019 als laatste wapenfeit. 

Bizkit Park uit Belgïe brengt op spectaculaire wijze hulde aan één van de meest illustere sub genres uit de alternatieve muziek: NU-METAL. Alle knallers uit dit weergaloos tijdperk passeren de revue in een wervelende en naadloze set. Limp Bikit, Korn, System of a Down, Linkin Park, Slipknot en Papa Roach. Ze moeten er allemaal aan geloven.

Ook de Nederlandse Hip Hop legende Extince komt naar Lulboompop. Extince behoort tot de eerste generatie rappers van Nederland. Deze Hip Hop pioneer scoorde hits met nummers als Spraakwater, Viervoeters en Kaal of Kammen.

De Haagse band The Clarks is al sinds jaar en dag de bekendste en meest succesvolle sixties band van Nederland. De tribute band speelde jarenlang in het tv-programma als huisband van Veronica Inside. En dat is niet alles. Speciaal voor deze gelegenheid zullen ze een tribute brengen aan de Golden Earring met de beste drummer van Nederland: Cesar Zuiderwijk.
Kaarten via www.lulboompop.nl.

Extince.
Bizkit Park (BE)

Uit de krant