Bespaarveteraan Marion krijgt bespaarbox van wethouder Hooiveld.
Bespaarveteraan Marion krijgt bespaarbox van wethouder Hooiveld.

Oss Schakelt Door geeft 24 bespaarboxen weg

Algemeen 1.143 keer gelezen

OSS | Van 1 tot en met 24 december geeft Oss Schakelt Door iedere dag een energie bespaarbox weg. Inwoners van gemeente Oss mogen een andere inwoner nomineren om de box te ontvangen. Dat kan via social media en e-mail.

Wethouder energiebesparing van de gemeente Oss, Jacco Peter Hooiveld, pakte de kans. Hij gaf een bespaarbox aan de blogger van Oss Schakelt Door. Hij zegt daarover: “Bespaarveteraan Marion blogt al ruim een half jaar over energie besparen. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat ze met deze energie bespaarbox nog meer energie bespaart dan ze al deed. Ik zie het blog over de bespaarbox dan ook weer graag verschijnen.” 

In de doos zitten tochtstrips, 2 ledlampen, 3 waterbespaarders, een doorvoerstekker, radiatorfolie, tijdschakelklok en een koelkastthermometer die kunnen helpen om gemakkelijk energie te besparen. 

Reageer op Instagram of Facebook onder een post van Oss Schakelt Door en tag degene aan wie jij energie cadeau wilt geven. Je mag natuurlijk ook mailen: info@ossschakeltdoor.nl. Op www.ossschakeltdoor.nl/cadeau staat de uitleg van de actie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant