Paarden, longhorns, geiten en veel plezier in de Menagerie; vertederend voor het publiek.
Paarden, longhorns, geiten en veel plezier in de Menagerie; vertederend voor het publiek.

Vrolijke beestenboel bij Kerstcircus Oss

Algemeen 753 keer gelezen

OSS | Deze week gaan de eerste palen de grond in en dus zal tegen het weekeinde de tent op de Rusheuvel zichtbaar worden. De spanning stijgt, bij groot en klein, jong en oud. 

De menagerie van Josh Clemens bij het Kerstcircus Oss is een extra cadeautje voor het Brabantse publiek. Dat vertelt spreekstalmeester en dierenvriend Milko Steyvers: “Bij de tournee van Nationaal Circus Hollandia heb ik weer ervaren dat circus en dieren bij elkaar horen. Er is dan nog meer beleving! Maar alléén als er ook echt goed voor ze wordt gezorgd!”
Het wordt in de circuspiste in Oss en daarbuiten genieten van vertederende dieren: “Het ons zo goedgezinde publiek in Brabant verdient dit. Nergens houden mensen meer van dieren dan hier. Ik kan het weten, want ik woon hier.”

Milko verklapt dat dierenvriend Josh Clemens met de oudst gedomesticeerde dieren, het geitenras ‘de Walllische Schwarzhalsziege’ en enkele nog zeldzamere exemplaren (Koperhalsgeiten) zal verschijnen in de circuspiste. Zij vertederen het publiek en hebben daarbij een groot gevoel voor humor!
De menagerie, met geiten, paarden, pony’s, honden, ezels, dromedarissen en een indrukwekkende Texas Longhorn is dagelijks gratis te bezoeken tot een half uur voor aanvang van de show én een half uur na afloop van iedere show (m.u.v. de avondshows). Dat kan iedere bezoeker van de show zelf vaststellen.

Kom dus vooral op tijd, een uur voor aanvang show is echt heel normaal, want met een echte draaimolen, kilometers verlichting, de magie van het circus en natuurlijk de extra grote foyertent, is het goed toeven in Oss, ook tijdens het Kerstcircus.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant