Presenteren, acteren, zingen,.. Marlijn Weerdenburg kan het allemaal!
Presenteren, acteren, zingen,.. Marlijn Weerdenburg kan het allemaal!

Presenteren, acteren, zingen,.. Marlijn Weerdenburg kan het allemaal!

Algemeen 1.287 keer gelezen

OSS |  Momenteel is Marlijn Weerdenburg elke vrijdag te zien bij het televisieprogramma Op zoek naar….Danny en Sandy als jurylid. Vanaf januari 2023 toert de Nederlandse presentatrice, actrice en zangeres door de Nederlandse theaters met haar show Mijn buik vol van de liefde. Op vrijdag 24 februari komt ze naar de Rabo Zaal van De Lievekamp. Kaarten voor de voorstelling zijn te koop via de website van het theater.

Het jaar 2021 was een bewogen jaar voor Marlijn. Ze verloor haar moeder, maar was tegelijk ook zwanger van haar tweede zoon. Leven en dood lagen nog nooit zo dicht bij elkaar voor haar. 

Ondanks dat leverde het wel iets bijzonders op, een nieuw album met prachtige liedjes. Tijdens haar nieuwste voorstelling Mijn buik vol van de liefde zingt ze samen met haar vierkoppige band de longen uit haar lijf, maakt ze de pijn bespreekbaar en deelt ze haar dankbaarheid voor het leven. Rauw en met de billen bloot, een voorstelling over de essentie van het leven.

Presentatrice, actrice en zangeres Marlijn is tegenwoordig bekend als televisiepresentatrice, bij de KRO-NCRV presenteerde ze onder andere Hotel Romantiek en Net ff Anders. 

Momenteel is ze te zien als jurylid bij het televisieprogramma Op zoek naar…. Danny en Sandy, maar ze werd vooral bekend als Danni Lowinski in de gelijknamige serie die van 2013 tot en met 2016 te zien was op SBS6. 

Daarnaast kan je haar kennen als theateractrice, ze speelde de rol van Charlotte in Soldaat van Oranje en in de musical Diana en Zonen speelde ze Prinses Diana. Sinds 2019 toert ze door de Nederlandse theaters met haar solo-programma Marlijn zingt. Nu presenteert ze haar nieuwe show Mijn buik vol van de liefde.


Uit de krant