Hanneke de Marco.
Hanneke de Marco.

Hanneke de Marco na lang ziekbed overleden

Algemeen 10.666 keer gelezen

OSS | Na een slepende ziekte is maandag Hanneke de Marco uit Oss overleden. Ze was al jaren ziek, zonder kans op herstel en koos zelf voor rust. Ze is overleden in bijzijn van haar naaste familie.

Hanneke de Marco is bekend van restaurant Amici aan de Houtstraat en van IJssalon Alessandro. Haar man Bortolino de Marco overleed op 31 december 2021. Hanneke werd zelf in het voorjaar van 2020 getroffen door corona en daar kwam later ook het Guillain-Barré syndroom bij, een spierziekte. Ze wist al lang dat ze niet meer beter zou worden.

Op donderdag 9 maart is er vanaf 19.00 uur gelegenheid om afscheid te nemen van Hanneke bij restaurant Amici, gelegen in de Houtstraat 2D te Oss. Hier kan ook het condoleanceregister getekend worden en is er de mogelijkheid om een donatie te doen aan het prinses Beatrix spierfonds voor meer onderzoek naar het Guillain-Barré syndroom (GBS). Dankzij donaties komt een betere behandeling voor GBS steeds dichterbij. 

Vrijdag 10 maart 2023 vindt het afscheid en crematie in besloten kring plaats. IJssalon Alessandro en restaurant Amici zijn donderdagavond 9 maart gesloten.Op vrijdag 10 maart zijn zowel de ijssalon als het restaurant regulier geopend.

Uit de krant