Natuurtheater De Kersouwe in Heeswijk-Dinther.
Natuurtheater De Kersouwe in Heeswijk-Dinther.

De Kersouwe heeft weer een bomvol theaterprogramma, kaartverkoop start bijna

Algemeen 1.919 keer gelezen

HEESWIJK-DINTHER | Natuurtheater De Kersouwe in Heeswijk-Dinther opent vanaf half mei tot en met eind september haar natuurpoorten om weer duizenden bezoekers te laten genieten van theater in allerlei vormen. 

Het theaterprogramma start op vrijdagavond 12 mei als vanouds met het Kersouwe Open Podium. Diezelfde maand maken Huub Stapel, Henry van Loon en Jay Francis hun opwachting op het buitenpodium. In juni verwelkomt het theater Michiel Borstlap, geven de dames van Tis Hier Geen Hotel tips en tricks over pubers en zijn er concerten van het Zeeuwse Bløf, de Brabantse Anneke van Giersbergen, beatgroep The Kik en hiphopinspirator Typhoon. Bijzonder wordt zeker het optreden van de Turkse zangeres en pianiste Karsu eind juni. In juli en augustus zijn natuurlijk de premières van de eigen jeugdtheaterproductie Roodkapje en theaterproductie Jeanne d’Arc. Het lijkt zo gewoon, maar eigenlijk is het heel bijzonder dat er elk jaar twee gloednieuwe Kersouweproducties het levenslicht zien.

Flemming
De Kersouwe heeft ook cabaretier Rob Scheepers, Edwin Evers Band en Bee Gees tribute band Night Fever, powerlady Ruth Jacott, comedytalenten Thjum Arts en Remy Evers en de Sven Hammond Big Band op de agenda staan. In de zomervakantie zijn er op woensdagmiddag jeugdvoorstellingen in ‘t Klein voor de hele familie.
En alsof het niet op kan, sluit het theater in september feestelijk af met festival Rockin’ Wood en Flemming.

Vanaf zaterdagochtend 18 maart uitsluitend online te bestellen: www.kersouwe.nl.

Uit de krant