Spelers van Herpinia in 2021, verheugen zich op Lentefestijn
Spelers van Herpinia in 2021, verheugen zich op Lentefestijn

Lentefestijn supportersclub Herpinia

Algemeen 958 keer gelezen

HERPEN | Na 3 seizoenen stil gelegen te hebben vanwege corona gaat het Lentefestijn van Supportersclub Herpinia weer georganiseerd worden en wel dit voorjaar op zondag 2 April. 

Voor de 37e keer zal het Rad van Avontuur haar rondjes weer gaan draaien in het clubhuis van Herpinia. Het bestuur van supportersclub Herpinia kiest de laatste jaren steeds voor een zondag dat haar 1e elftal een thuiswedstrijd speelt. Met de hoop dat vele supporters en voetballers na afloop een bezoekje brengen aan het Lentefestijn met de hoop dat alle wedstrijden door zullen gaan? Dit jaar speelt Herpinia 1 thuis tegen Achates uit Ottersum. We gaan er wel van uit dat de weer goden een goede medewerking gaan verlenen zodat supporters en spelers eerst kunnen genieten van een voetbal wedstrijd en daarna rondjes draaien aan het Rad van Avontuur. Er zijn weer leuke prijzen te winnen zoals de laatste jaren gebruikelijk is. Alle teams komen die zondag dus in actie en mocht u andere wedstrijden bezoeken, loop dan na afloop ook even het clubhuis binnen van v.v. Herpinia.

Het Rad van Avontuur draait vanaf 12.30 uur t.e.m. 18.30 uur en hoopt zoveel mogelijk rondes te verdraaien. U koopt de loten en wint de prijzen en tevens steunt u daarmee supportersclub Herpinia en zij zijn er weer voor v.v. Herpinia. Dus actieve voetballers(sters) en supporters(sters) wat let u om uw favoriete voetbalclub te ondersteunen en vaak is het een gezellig samenzijn van de Herpinia Familie!
Het bestuur van supportersclub Herpinia hoopt weer op en grote opkomst en vooral een gezellig samen zijn. Hopelijk kunnen onze teams de nodige punten binnen sprokkelen en er een mooie voetbaldag + Lentefestijn van maken.Overigens, iedereen die van een gokje houdt is bij dezen van harte welkom op het 37e Lentefestijn van Supportersclub Herpinia.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant