Afbeelding
Foto: Wil Panneman

Gezellige boel tijdens de Osse avondvierdaagse verwacht

Algemeen 1.946 keer gelezen

OSS | Dinsdagmiddag 13 juni om 15.00 uur starten de eerste 25 kilometer wandelaars van de Avondvierdaagse vanaf de Geffense Plas. Voor het eerst begint het wandelfeest in Oss niet op maandag maar op dinsdag. Daarmee schuift ook de laatste wandelavond door naar vrijdag. Met de intocht van de Avondvierdaagse wordt LOSS, de Osse Zomerfeesten op de Heuvel gestart. Een weekeind vol sportieve evenementen, van Avondvierdaagse op vrijdag tot De Maasdijk op zaterdag en zondag.

Dale Caña - samba en percussieband uit Oss – zweept de wandelaars op in de laatste kilometer naar de finishboog op de Heuvel. Daar worden zij warm ontvangen door een DJ met feestelijke muziek. Op een groot scherm kun je live de wandelaars met bossen bloemen of snoepzakken van hun bewonderaars de laatste meters af zien leggen. En aansluitend is er de bekende gastvrijheid en gezelligheid van de terrassen op de Heuvel.

De Avondvierdaagse kent routes van 5, 10 en 25 kilometer. De startplaatsen zijn steeds anders, zodat de routes door alle windstreken in en rond Oss gaan. Er kan online ingeschreven worden op www.kako.nl maar ook aan de start kun je je aanmelden. Onderweg is een stempel en limonadepost met water of ranja. Ook is er iedere dag een traktatie, die op de laatste dag natuurlijk de welverdiende medaille is. 

Alle verdere bijzonderheden vind je op www.kako.nl.

“LOSS, De Osse Zomerfeesten” is een samenwerking van “De Maasdijk”, “KAKO” en de Heuvelhoreca.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant