Afbeelding

Week van de Loopbaan biedt gratis ontwikkelgesprekken

Algemeen 414 keer gelezen

BERGEM/OSS | Blijf scherp, blijf ontwikkelen. Het wordt steeds belangrijker om je te blijven ontwikkelen in je werk, in je loopbaan. Voor werknemers/werkzoekenden , om plezier te blijven houden in je werk en goed inzetbaar te zijn. Voor werkgevers om een interessante werkgever te blijven en in te kunnen springen op steeds snellere ontwikkelingen. In De Week van de Loopbaan, van 18 tot en met 22 september aanstaande, kun je een gratis ontwikkelgesprek aanvragen bij een ervaren Noloc gecertificeerd loopbaanadviseur. Maak gebruik van deze waardevolle mogelijkheden en meld je aan voor een gratis ontwikkelgesprek op noloc.nl/gratisadvies.

Voor werknemers en werkzoekenden is het essentieel om regelmatig stil te staan bij je motivatie, ambities en loopbaanontwikkeling. In een wereld waarin werk voortdurend verandert door technologische innovaties en traditionele loopbaanpaden niet meer vanzelfsprekend zijn, kan een Noloc ontwikkelgesprek je helpen om werkstress te voorkomen, je zelfvertrouwen en vitaliteit te vergroten, plezier te vinden en behouden in je werk en je kansen op werk te kunnen vergroten. In een gratis ontwikkelgesprek met een Noloc loopbaanprofessional krijg je waardevolle inzichten en praktische handvatten voor jouw toekomst en carrière. 

Voor werkgevers zijn gemotiveerde medewerkers van onschatbare waarde. Een onafhankelijk en gecertificeerd specialist, zoals een Noloc coach, kan daarbij advies geven. Want door aan te sluiten op de interne motivatie van werknemers ontstaat er meer betrokkenheid en duurzame inzetbaarheid. De praktijk wijst uit dat je met goed en onafhankelijk loopbaanadvies je beste mensen binnenboord houdt en de organisatie intrinsiek kan blijven doorgroeien. De Week van de Loopbaan biedt de mogelijkheid voor zo’n gratis ontwikkeladvies.

Uit de krant