Bridgecursus voor beginners in Berchplaets in Berghem.
Bridgecursus voor beginners in Berchplaets in Berghem.

Beginnerscursus Bridge in Berchplaets Berghem

Algemeen 899 keer gelezen

BERGHEM | De Bridgeclub van de KBO De Herfstzon kondigt met genoegen een beginnerscursus bridge aan, gehouden in de gezellige setting van De Berchplaets in Berghem. Deze cursus biedt een uitstekende gelegenheid voor zowel beginners als nieuwsgierigen om kennis te maken met het fascinerende kaartspel bridge.

Deelname staat open voor iedereen. Ook als u geen lid bent van De Herfstzon bent u welkom om deel te nemen aan deze beginnerscursus.        

Tijdens de cursus zal een ervaren en gepassioneerde bridge-instructeur de deelnemers begeleiden bij het verkennen van de basisprincipes van bridge en hen helpen bij het opbouwen van hun vaardigheden.

De Bridgeclub van KBO Herfstzon heeft momenteel een enthousiaste groep van meer dan 50 leden, komt wekelijks samen op woensdagochtenden, en staat bekend om zijn gastvrije en ongedwongen sfeer.

De cursus begint op 11 oktober en vindt wekelijks plaats op woensdag van 09.30-12.00 en omvat 12 ochtenden. De locatie van de cursus is De Berchplaets in Berghem. 

Het inschrijfgeld inclusief al het lesmateriaal bedraagt €165,- Leden van KBO De Herfstzon ontvangen een aantrekkelijke korting op het inschrijfgeld.

Voor meer informatie over de beginnerscursus bridge en hoe u zich kunt aanmelden, kunt u contact opnemen met Jan Megens,
Telefoon: 0412-402351.
Email: buvigo@caiway.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant