Ypse locatie San Salvator in Den Bosch
Ypse locatie San Salvator in Den Bosch

Geen wachtlijst bij Ypse Kind & Jeugd

Algemeen 820 keer gelezen

DEN BOSCH/OSS | Op dit moment is er geen wachtlijst bij Ypse Kind & Jeugd. Ypse, -hoofdkantoor in Den Bosch en met de locatie in Oss aan de Gezondheidslaan-, biedt behandelingen aan kinderen en jongeren met psychische klachten. Het richt zich op herstel bij licht tot matig ernstige problematiek zoals angst-, dwang- en stemmingsklachten, klachten ontstaan na een traumatische gebeurtenis, ADHD en autisme.

Het is voor Ypse Kind & Jeugd belangrijk dat tijdens de behandeling de cliënt en het gezin herstel ervaren en met zelfvertrouwen verder kunnen. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen met het gezin in behandeling bij Ypse. Een behandeltraject is doelgericht en duurt ongeveer tien sessies. Bij een hulpvraag waarvan zij denken dat deze beter past bij de specialistische ggz of jeugdhulpverlening verwijzen zij door naar ketenpartners. 

Hoe verloopt een aanmelding?
Wil je bij Ypse Kind & Jeugd in behandeling ga dan naar je huisarts of de gemeente en vraag om een verwijzing. Je kunt Ypse vooraf bellen via 073 – 22 000 44 om de hulpvraag en het aanbod samen te verkennen, en te onderzoeken of een verwijzing passend is.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant