Ontwerp voor het vernieuwde dorpshuis 't Slotje in Herpen.
Ontwerp voor het vernieuwde dorpshuis 't Slotje in Herpen.

Opening Dorpshuis ’t Slotje in Herpen na grote verbouwing

Algemeen 1.383 keer gelezen

HERPEN | Na een lange fase van ontwerp, verbouwing en herinrichting is het vernieuwde dorpshuis ’t Slotje in Herpen klaar. Het bestuur wil dit niet ongemerkt voorbij laten gaan en viert daarom op 23 en 24 maart de opening.

Het bestuur laat weten: “Op zaterdag om 15.30 uur trappen we af met een officiële opening voor genodigden. Vanaf 17.30 uur gaan de deuren wijd open en zijn alle inwoners en belangstellenden van harte welkom om onder het genot van een hapje en drankje het prachtige gebouw te bewonderen. Deze avond zal mede door gebruikers van het dorpshuis opgevrolijkt worden met muziek en dans.”

Op zondag 24 maart zijn de deuren de hele dag geopend. “Het dorpshuis faciliteert, maar de vele verenigingen en organisaties zijn de ziel en inhoud van het gebouw”, aldus het bestuur. “Op deze zondag laten alle organisaties en verenigingen zien wat zij doen en betekenen door de gastbezoekers uit te nodigen om te komen kijken, maar ook om deel te nemen aan hun activiteiten zoals muziek, dans, toneel en spelletjes. Ook zijn er rondleidingen. Alle inwoners van dorpsraadgebied Herpen zijn welkom, evenals alle andere belangstellenden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant