Afbeelding

Ouders Overleden Kind organiseert inloopmiddag in Oss

Algemeen 695 keer gelezen

OSS | De vereniging Ouders Overleden Kind (OOK) organiseert op woensdag 20 maart een inloopmiddag in Oss. OOK is een zelfhulporganisatie met leden verspreid over heel Nederland. Dit zijn allemaal ouders die een kind hebben verloren. 

“Wij helpen onszelf en elkaar bij dit immense verdriet”, aldus woordvoerders Peter en Anja. “Er is geen onderscheid in het verlies: het maakt niet uit op welke leeftijd je kind is overleden of op welke manier, je bent welkom. Herkenning, troost en perspectief vormen het uitgangspunt. Heb je een kind of kinderen verloren en wil je je gevoelens delen en kennis maken wat de vereniging OOK voor je kan betekenen? Dan kun je met ons en andere lotgenoten aan een gesprek deelnemen.”

De bijeenkomst op 20 maart vindt plaats bij het Talentencentrum aan de Linkensweg 1B in Oss. “We starten om 15.00 uur met delen van ieders verhaal. We sluiten rond 16.30 uur af.” Je kan inlopen vanaf 14.45 uur. Graag aanmelden via de website www.oudersoverledenkind.nl. Mocht je belangstelling hebben om lid te worden van de vereniging Ouders Overleden Kind dan kan dat ook via de website.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant