Afbeelding

KBO organiseert thema-avond over 112

Algemeen 512 keer gelezen

RAVENSTEIN | KBO Ravenstein organiseert op woensdag 3 april een thema-avond over 112 in De Nestor, voor leden en niet-leden.

“Om te voorkomen dat 112 onnodig of juist te laat wordt gebeld vinden wij het belangrijk om deze informatie breed te delen”, vertelt de KBO. “De volgende onderwerpen komen aan bod: wat wordt er in werking gesteld als u 112 belt, de 112NL app en wat als u wordt vervoerd met de ambulance. Als elke seconde telt is de meldkamer een reddingsboei. Wie 112 belt kan er op rekenen dat er snel hulp komt als de situatie daarom vraagt.”

Tijdens deze avond wordt er door centralist Werner van Steenveldt van Meldkamer Oost-Brabant, met behulp van beelden, uitleg gegeven over wat er zoal achter de schermen gebeurt als u het levensreddend noodnummer 112 belt. Uitleg over het gemak en het gebruik van de 112NL- app komt hierbij ook aan bod. Na de pauze krijgt u uitleg wat u zoal kunt verwachten als u met een ambulance moet worden vervoerd. Er zal deze avond ook voldoende gelegenheid zijn om vragen stellen. 

U bent welkom vanaf 19.00 uur, wij ontvangen u natuurlijk met een gratis kop koffie of thee. Tijdens de pauze krijgt u de gelegenheid om op eigen kosten een consumptie te gebruiken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant