Archieffoto van een excursie van IVN-Oss bij Herperduin.
Archieffoto van een excursie van IVN-Oss bij Herperduin.

IVN-Oss viert 50-jarig jubileum met foto-expositie

Algemeen 584 keer gelezen

OSS | Het Instituut voor Natuur- en Milieueducatie (IVN) Oss viert dit jaar zijn 50-jarig jubileum, een mijlpaal die wordt gemarkeerd met een bijzondere foto-expositie, georganiseerd door de IVN Fotowerkgroep. Deze expositie, getiteld ‘Natuur in Beeld’, is een viering van vijf decennia natuurbehoud en -educatie.

De officiële opening vindt plaats op vrijdag 19 april van 19.30 tot 22.00 uur. Daarnaast is de expositie te bezoeken op zaterdag 20 april en zondag 21 april van 13.00 tot 17.00 uur. Je vindt de expositie bij Acropolis Megen aan het Broeder Everardusplein 1 in Megen. Toegang is gratis.

IVN-Oss, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel op 12 december 1973, heeft zich altijd sterk gemaakt voor natuurbehoud en -educatie. Dit jubileum biedt een uitgelezen kans om terug te kijken op de impact die de organisatie heeft gehad op de lokale gemeenschap en natuurbehoud.

De Fotowerkgroep, een van de vele actieve groepen binnen IVN-Oss, presenteert met trots een zorgvuldig geselecteerde collectie van hun beste werken. Deze foto’s, die een breed scala aan natuurtaferelen en biodiversiteit tonen, benadrukken het belang van een gezonde natuur in onze directe leefomgeving.

“Met deze expositie hopen wij de mensen nog meer bewust te maken van het belang van een gezonde natuur”, aldus een woordvoerder van IVN-Oss. “De getoonde foto’s zijn niet alleen een weerspiegeling van ons werk en passie maar ook een herinnering aan het belang van natuurbehoud voor toekomstige generaties.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant