Foto ter illustratie.
Foto ter illustratie.

Gezellige eerste bijeenkomst Hang Out tijdens Muziekboulevard

Algemeen 791 keer gelezen

OSS | Tijdens deze editie van Muziekboulevard werd door ONS Welzijn de eerste bijeenkomst van Hang Out Oss georganiseerd. Dat is een initiatief dat jongeren de kans biedt elkaar te ontmoeten in een veilige en leuke omgeving. In samenwerking met de organisatie Kubus is deze toegankelijke plek gecreëerd waar jongeren uit Oss en omstreken samen kunnen komen om nieuwe mensen te leren kennen en plezier te hebben.

Hang Out Oss richt zich op jongeren die behoefte hebben aan meer sociale contacten en leuke activiteiten buiten school en werk om. “We willen een plek bieden waar jongeren zichzelf kunnen zijn, nieuwe vrienden kunnen maken en bovenal een goede tijd kunnen hebben”, vertelde een van de organisatoren. 

De bijeenkomst tijdens Muziekboulevard bij Café Lollipop was dus de aftrap. In samenwerking met Amber van Lollipop stonden Hugo (vanuit Kubus ondersteuning), Danielle en Joyce (vanuit ONS welzijn) daar om jongeren te ontvangen. Een aantal jongeren wisten hen te vinden en een aantal kwamen ook in de avond trouw terug. Ook hebben zij gesproken met verschillende inwoners van wie zij positieve reacties ontvingen. Zowel zij als de deelnemende jongeren vonden het een gezellige dag. 

De organisatie hoopt de Hangout nog meer naamsbekendheid krijgt, zodat meer jongeren hen weten te vinden op evenementen waar zij bij aansluiten. Dit zodat iedereen kan ontmoeten en plezier kan hebben. Voor meer informatie over Hang Out Oss en de aankomende evenementen ga je naar www.ons-welzijn.nl/hang-out.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant