Peter van Lieshout in zijn carnavalswinkel.
Peter van Lieshout in zijn carnavalswinkel. Foto: Hans van der Poel

Osse kleuren in trek bij carnavalswinkel

Carnaval 3.772 keer gelezen

OSS | De carnavalswinkel van Peter van Lieshout in zijn kledingzaak Opera Men draait dit jaar weer op volle toeren. Al 20 jaar voorziet hij de Ossenaren van hun carnavalsbehoeftes. De blauw-gele Osse kleuren blijken dit jaar erg in trek. Peter neemt een trend waar: “We gaan hier ook meer de kant op van steden als Den Bosch met een makkelijke jas met de stadskleuren.”

“Het gros van de mensen wil geen piraat of cowboy meer zijn maar kiest voor een lekker warme jas waar je ook je telefoon in kwijt kan. Die kun je bij ons oppimpen met geel-blauwe accessoires. De dassen en handschoentjes doen het goed en we hebben zelfs vijftien emblemen die we zelf hebben laten maken. Het carnaval wordt echt Ossisch.” De carnavalswinkel blijft nog tot de laatste dag van carnaval geopend.
“Het is ontzettend leuk om te doen en we krijgen ook weer andere klanten in de zaak dan normaal. Er komen gewoon veel gezellige mensen over de vloer dus we mogen echt niet mopperen over de aanloop”, vertelt Peter die zelf ook fervent carnavaller is. “Ik kijk uit naar alle leuke evenementen, van de boerenbruiloft tot het echte carnaval.” De carnavalswinkel was ook nog het decor van het carnavalsnummer ‘Jaag je dromen achterna’ dat Peter samen met zijn tweelingbroer Jack en Dennis Jones eerder deze maand nog uitbracht. Peter besluit: “Ik wens iedereen een gezellig carnaval en hoop dat we mooi weer krijgen zodat we ook lekker buiten kunnen carnavallen.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant