Afbeelding

Classic Wheels ronken in het centrum

Centrum 2.080 keer gelezen

OSS | Na een lange winter begint het weer langzaam aan steeds beter te worden en zijn de eerste oldtimers alweer uit de winterstalling gehaald om de broodnodige kilometers te maken. 

Ook de organisatie voor Oss on Classic Wheels is inmiddels in volle gang voor alweer de 24ste jaargang van dit Osse evenement. Ook dit jaar is het evenement weer gepland voor de laatste zondag van juni, dit keer dus op zondag 25 juni 2023. Oss on Classic Wheels zorgt ervoor dat klassieke auto’s, motors, vrachtauto’s en bromfietsen naar de Osse stad komen. De voertuigen moeten ouder zijn dan 40 jaar. Onderdeel van het oldtimer-evenement is een toertocht in de omgeving van de gemeente Oss.

Op maandag 15 mei is de inschrijving via de website weer begonnen, en het loopt storm, ook met de oplopende temperaturen in het achterhoofd. Daginschrijving is mogelijk op zondag 25 juni tussen 10:00 uur en 12:00 uur bij de caravan op de Eikenboomgaard in Oss. Rond 12:30 uur kunt u deelnemen aan de toertocht die een lengte heeft van ongeveer 100 km. Het eindpunt is wederom het parkeerterrein aan de Eikenboomgaard, waar vanaf 15:00 uur alle voertuigen zijn te bewonderen en waarbij u, onder het genot van een drankje, kunt genieten van muziek uit vervlogen tijden. Ook dit jaar zal er een aparte tocht voor klassieke bromfietsen worden uitgezet die begeleid kan worden gereden.

Carboot-sale
Er bestaat een mogelijkheid tot een gratis carboot-sale waarbij eenieder zijn zelf meegebrachte spullen kan verkopen.

Oldtimerclubs
Wilt u met uw oldtimerclub of -vereniging deelnemen? Meldt u zich dan van te voren aan per e-mail, dan reserveren wij ruimte op de parkeerplaats zodat u met de hele vereniging bij elkaar kan parkeren. Wel zo leuk natuurlijk! Gelieve in uw aanmelding aangeven met hoeveel voertuigen u komt.

Praktisch
Meer informatie over het evenement of beeldmateriaal van afgelopen edities vindt u op de website OoCW.nl.
Indien u nog aanvullende vragen heeft of wilt aanmelden kunt u ook altijd een berichtje sturen via info@oocw.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant