Afbeelding
Foto: Jan Gabriels

Restaurant Woodstock heeft nieuwe eigenaren

Centrum 1.924 keer gelezen

OSS | Restaurant Woodstock heeft sinds kort nieuwe eigenaren en opende op 1 januari haar deuren. De nieuwe eigenaren zijn Stephan Silver en Cianja ten Teuling. “We zijn met alle liefde en vol trots zeven dagen per week bezig met ons nieuwe restaurant”.

“We wilden al een tijd voor onszelf beginnen en waren opzoek naar een locatie in de regio Oss”, vertelt Stephan: “Cianja en ik werken namelijk al een hele tijd in de horeca, zij in de bediening en ik als kok. Dit leek ons de ideale combinatie om voor onszelf te beginnen, dus hebben we dat nu ook gerealiseerd. We hebben dezelfde rollen aangehouden in ons nieuwe restaurant.”

Het is al erg druk in het restaurant. “Voor een plekje moet je ruim van te voren reserveren, want we zitten elk weekend vol. De mensen weten ons goed te vinden ondanks dat we niet veel reclame gemaakt hebben.”

Veel hebben Stephan en Cianja niet veranderd aan hun nieuwe restaurant. Het concept van je eigen stuk vlees uitkiezen in het restaurant is gebleven. “Het concept was goed, dus dan hoeven we er ook niets aan te veranderen. Wel geven we onze eigen draai aan het restaurant natuurlijk. Elke kok werkt natuurlijk net even anders. Bij Woodstock maken we bijna alles zelf, zoals bijvoorbeeld ons eigen brood. Zo kunnen we onze klanten garanderen dat alles wat ze eten lekker en vers is. We zijn zeven dagen in de week druk met ons restaurant, maar het loopt erg goed en daar zijn we trots op en dankbaar voor”, aldus Stephan.

Voor meer informatie kun je terecht op de site www.woodstock-oss.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant