Tevens is er een WIN actie tijdens de open dag en maakt iedereen kans op een mooie prijs! We zien je graag op 22 september.
Tevens is er een WIN actie tijdens de open dag en maakt iedereen kans op een mooie prijs! We zien je graag op 22 september.

Open Dag en uitbreiding bij Fysiofit Berghem

Commerciele berichten 1.189 keer gelezen

BERGHEM | Fysiofit Berghem aan de Molenweg nodigt iedereen uit voor de open dag in de moderne gezondheids-, en sportruimte op vrijdag 22 september.

Fysiofit Berghem zit alweer 10 jaar in het Gezondheidscentrum aan de Molenweg. Nu heeft het centrum een uitbreiding gerealiseerd in het voormalige klooster: Een complete, hypermoderne sportruimte is gecreëerd, die gebruikt wordt door de fysiotherapeuten van Fysiofit. En die sportruimte is nu bovendien open voor eenieder die op een leuke en verantwoorde manier wil werken aan zijn of haar gezondheid.

Fysiofit Berghem zet niet alleen in op fysiotherapeutische begeleiding, maar biedt ook preventie en nazorg van mogelijke klachten.

Tijdens de Open Dag kunnen geïnteresseerden de vernieuwde praktijk ontdekken en alles horen over de verschillende specialisaties. Het team van Fysiofit Berghem zal aanwezig zijn en dat is een mooie gelegenheid om ze te ontmoeten. 

Het team is gespecialiseerd in meerdere gebieden:
- manuele therapie
- sportfysiotherapie
- psychosomatische fysiotherapie
- kinderfysiotherapie
- geriatrische fysiotherapie
- COPD
- Claudicatio (etalagebenen).

Fysiofit Berghem laat zien hoe ze zich inzetten voor jouw gezondheid en welzijn met de allermodernste EGYM-trainingsapparatuur en uitgebreide expertise.

Open Dag op 22 september
Inloop: 13:00 - 18:00
Molenweg 2b, Berghem.

Uit de krant