Autobedrijf van den Udenhout.
Autobedrijf van den Udenhout.

Voordelig instappen tijdens de 11-daagse bij Van den Udenhout

Commerciele berichten 621 keer gelezen

OSS/DEN BOSCH | Van 12 tot en met 23 september is het weer 11-daagse bij Van den Udenhout. Het autobedrijf zet de traditie voort om in de maand september 11 dagen lang uit te pakken met aantrekkelijke acties en bourgondische gezelligheid op alle vestigingen. Daar profiteren zowel particuliere als zakelijke klanten van, bij zowel het kopen als (private) leasen van een auto of bedrijfswagen.

Wie op zoek is naar een splinternieuwe auto, heeft tijdens de 11-daagse de uitgelezen kans om een goede deal te maken. Op alle auto’s geldt een private lease-korting van € 10,- per maand, bij het flexibelere Private Groeilease loopt die korting op tot € 25,- per maand. Zo is instappen al mogelijk vanaf € 264,- p/m. Tóch liever kopen? Het voordeel op nieuwe auto’s loopt op tot € 5.000,-. De voorraad is ruim, er staan meer dan 500 nieuwe auto’s klaar om de weg op te gaan.

Occasions
Ook op gebruikte auto’s gelden aantrekkelijke aanbiedingen. Naast het voordeel dat oploopt tot € 3.500,- wordt er een gratis Fijner Rijden Pas cadeau gedaan bij iedere occasion. Deze pas brengt vele voordelen met zich mee, zoals een gratis apk, kosteloos vervangend vervoer en gratis checks en controles. Dat zorgt voor zekerheid, net als de minimaal 12 maanden garantie.

Laadpaal cadeau bij zakelijke lease
Wie zakelijk in een nieuwe elektrische auto stapt via Van den Udenhout Lease, ontvangt naast een lage bijtelling ook een Cube laadpaal (t.w.v. € 975,-) cadeau. Zo is er direct een slimme laadoplossing beschikbaar, thuis of op kantoor.

Uit de krant