RITSSTUK.NL is een aanwinst voor de Osse markt op dinsdag.
RITSSTUK.NL is een aanwinst voor de Osse markt op dinsdag.

RITSSTUK.NL is mooie aanwinst voor de Osse markt op dinsdag

Commerciele berichten 4.018 keer gelezen

OSS | RITSSTUK.NL staat al veertig jaar op veel weekmarkten, waar ze knopen, garen en ritsen verkopen. Ze staan tegenwoordig op maar liefst vijftien markten. Vanaf dinsdag 5 december staat de ruime en goed gesorteerde kraam ook op de Osse markt, en wel van 8.00 uur tot 12.30 uur.

De marktbezoekers zullen verrast zijn door het aanbod van Jos en Sjoerd van der Wijst uit St. Oedenrode.
“Hier was ik al lang naar op zoek”, zal de een roepen. “God, eindelijk”, reageert vast een ander.

“Veertig jaar geleden werd er thuis vaak zelf kleren gemaakt”, zegt Van der Wijst. “Nu wordt er nog steeds zelf kleding gemaakt of gerepareerd. We hebben daarvoor alles in huis. Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het.” Tijden veranderen. “Jaren geleden zijn we het repareren erbij gaan doen. Een rits vervangen, vandaar de naam ritsstuk, doen we meestal ter plekke. Ik heb ook twee broers die in de handel zitten en we overleggen veel samen om als beste voor de dag te komen. Ook doen we de inkoop vaak samen en kopen de mooiste spullen die er in fournituren te koop zijn. Werkelijk alles proberen we mee te nemen in onze moderne verkoopwagen. We kunnen onze spullen bijzonder mooi tentoonstellen. Ook bij de slechtste weersomstandigheden zijn wij aanwezig.”

Assortiment
De gekste artikelen hebben Jos en Sjoerd van der Wijst in hun assortiment. Alle soorten ritsen, garen en knopen kun je er kopen én 1001 andere artikelen. Ritsen van jassen, tassen, broeken worden snel gerepareerd en verder overal waar een rits in zit. Als een rits openspringt, kunnen de marktkooplieden het met een nieuwe runner meteen maken. Is het niet meteen te maken dan kunnen ze bij RITSSTUK.NL ook vakkundig een nieuwe rits erin zetten. Ook drukkers, broekhaken en inslagknopen worden er meteen ingemaakt. En dat voor een leuke prijs.
RITSSTUK.NL staat ook iedere maandagmorgen In Uden op de weekmarkt.

Food
De nieuwe fourniturenkraam in Oss is voorlopig te vinden bij de ingang van de Heuvelgalerij vlakbij de ANWB winkel.
Op korte termijn komt de kraam waarschijnlijk op het Marktplein bij de foodsector te staan.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant