Pieter Kemps, Yvonne Mantingh en Jeffrey Peterse van Kemps Optiek.
Pieter Kemps, Yvonne Mantingh en Jeffrey Peterse van Kemps Optiek.

Nieuwe gezichten, vertrouwde service bij Kemps Optiek

Commerciele berichten 1.297 keer gelezen

OSS | Sinds een maand of twee is Kemps Optiek in winkelcentrum Ussen in nieuwe handen. Yvonne Mantingh en haar partner Jeffrey Peterse zijn nu de trotse eigenaren van Kemps Optiek. Ze namen de zaak over van Pieter Kemps, die er nog steeds met hart en ziel werkzaam blijft. 

Osse Yvonne legt uit:
“Het is altijd mijn droom geweest om een eigen winkel te hebben. Alweer 11 jaar ben ik werkzaam als opticien en contactlensspecialist en de kans om deze mooie winkel in onze woonplaats over te kunnen nemen konden we niet laten liggen.”
Jeffrey: “De droom van Yvonne is ook mijn droom geworden, de enthousiasme die zij uitstraalt over het vak werkt aanstekelijk.”

Hoewel Pieter Kemps zijn zaak dus na 23 jaar van de hand heeft gedaan, blijft hij nog zeker in de winkel staan.
Pieter: “Ik ben nu 65 en dan komt er een moment dat je gaat nadenken over stoppen. Mijn vrouw Tilly en ik geven onze mooie zaak nu door aan mensen met een nieuwe frisse blik, passie en kennis. Zo kan ik langzaam aan een stapje terug doen en toch nog lekker blijven werken. Zo is dit een mooie overgang voor iedereen.”

Oók voor de klanten.
“We hebben alle vaste klanten van Pieter afgelopen zomer een kaart gestuurd dat de optiekzaak door ons wordt overgenomen, want de nieuwe gezichten in een vertrouwde winkel kan toch even wennen zijn.”, zegt Yvonne. “Ik kijk er ontzettend naar uit om alle klanten met veel plezier te helpen.” Jeffrey: “We hebben geïnvesteerd in nieuwe apparatuur en we volgen allerlei cursussen, zodat we met de nieuwste kennis en meer precisie kunnen werken. Ook zijn we steeds meer aan het digitaliseren.”

De naam blijft hetzelfde
Yvonne: “We houden de naam Kemps Optiek aan, ook als eerbetoon aan Pieter en Tilly. Hier in het winkelcentrum weten de klanten ons goed te vinden. We krijgen ook veel positieve feedback van ze.
We zetten voort wat Pieter en Tilly hier hebben neergezet.
Klanten voelen zich welkom en zijn blij dat we écht luisteren en met hen meedenken. Soms zijn we iets vernieuwender, bijvoorbeeld in andere monturen, type glazen of multifocale lenzen.
We vinden het fijn om klanten ook daarin mee te nemen.”
Kemps Optiek is een zelfstandige winkel, wat in de optiek steeds unieker wordt. Veel optiekzaken zijn een onderdeel van een keten of een grotere organisatie.
Yvonne: “Wij nemen nog echt de tijd voor de klant, we hebben veel mooier, persoonlijk contact. We zijn helemaal up-to-date op het gebied van kennis en hebben samen veel ervaring. Pieter kent  sommige klanten al van kinds af aan. Dat persoonlijke en sociale contact biedt zoveel voordelen. Dus Kemps Optiek staat voor nieuwe ontwikkelingen, maar is nog steeds datzelfde warme bad waar iedereen altijd welkom is.”

Praktisch
Kemps Optiek, Wolfskooi 7 in Winkelcentrum Ussen.
Open dinsdag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur;
Zaterdag van 9.30 tot 16.00 uur.
Meer informatie:
www.kempsoptiek.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant