Huub Smit vervangt Tim Haars op Muze Misse.
Huub Smit vervangt Tim Haars op Muze Misse.

Wie is hier nou de presentator, gij of ik?; Huub Smit vervangt Tim Haars

Event 1.778 keer gelezen

OSS | Er is een ‘New Kid’ in town op Muze Misse. Het muziekfestival, op 1 en 2 juli in Oss, krijgt namelijk een nieuwe presentator. Huub Smit neemt het stokje over van zijn New Kids collega Tim Haars, die dat weekend op een filmset moet shinen. 

De geboren en getogen Brabander is een veelzijdig acteur met vele gezichten. Zijn bekendste kop is toch wel die van Richard Batsbak in de serie ‘New Kids’ en de bioscoophits ‘New Kids Turbo’ en ‘New Kids Nitro’. Huub bouwde een flink CV op als acteur, zowel nationaal als internationaal. Zo speelde hij onder andere in ‘Popoz’, ‘Van God Los’ en ‘De Oost’  en de Netflix serie ‘Undercover’.

Hij neemt het festivalweekend de bezoekers bij de hand, brengt een extra dosis gezelligheid en wijst ze de weg in de lange line-up van Muze Misse. Met 2 dagen vol muziek verdeeld over 2 podia schept Huub orde in de chaos zodat iedereen optimaal kan genieten.

Kaarten Voor Muze Misse Festival zijn nu te koop. Check de website muzemisse.nl voor de complete line-up van zaterdag 1 en zondag 2 juli met onder anderen Davina Michelle, Son Mieux, Kris Kross Amsterdam, DeWolff, Jett Rebel en Waylon.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant