SP Kinderlintjes uitgereikt aan acht jonge helden
SP Kinderlintjes uitgereikt aan acht jonge helden Foto: Hans van der Poel
Foto’s

SP Kinderlintjes uitgereikt aan acht jonge helden

Event 843 keer gelezen

OSS | Op maandag 20 november, de dag van de Rechten van het Kind, zijn in de raadszaal van de gemeente Oss de SP Kinderlintjes weer uitgereikt.

Uit handen van burgemeester Wobine Buijs gingen de SP Kinderlintjes dit jaar naar:

- De 15-jarige Joris Seelen, vrijwilliger bij Gesposs. Hij geeft elke zaterdagmorgen met heel veel passie zwemles aan kinderen met een beperking.

- Egemen Mihmat, 10 jaar en Mohammed Kannas, 11 jaar. Zij startten een inzamelingsactie op school voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië en hebben met de hele school voor meer dan €500 aan lege flessen opgehaald.

- Dean Geurts, 10 jaar. Dean komt al heel erg lang samen met zijn moeder bij de stichting Helpende Handen voor de nodige ondersteuning. Sinds vorig jaar komt zijn moeder met regelmaat helpen, omdat ze graag iets terug wilde doen. Dean heeft ADHD en komt altijd mee. Hij werkt ontzettend hard

- Dex Suppers, 9 jaar. Dex heeft in juni tijdens de wandel 3-daagse van Heelwijk Heesch voor de bewoners gezongen toen ze terugkwamen van de wandeling. Hij vond het geweldig iets voor de bewoners te kunnen betekenen.

- Louise Schoffelmeer, 17 jaar, Renske Schoffelmeer, 14 jaar, en Elisabeth Schoffelmeer, 12 jaar. Deze drie zussen doen alledrie vrijwilligerswerk bij Thuis in Oss. Ze helpen bij de kinderopvang en kinderactiviteiten ondanks hun drukke school- en sociale leven.

Een van de ontvangers, de 9-jarige Dex, zong ook nog een mooi lied dat de volle raadszaal wel kon waarderen.
De uitreiking van de kinderlintjes is een initiatief van Lilian Marijnissen en vond deze keer voor de 17 keer plaats.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant