Archieffoto Balletschool Dimphy in theater De Lievekamp.
Archieffoto Balletschool Dimphy in theater De Lievekamp. Foto: Hans van den Brink

Kerstival brengt winkelend publiek in de kerststemming

Event 829 keer gelezen

OSS | Op koopzondag, 17 december aanstaande, zal in de kiosk op de Heuvel van 12.00 tot 17.00 uur het eerste Kerstival plaatsvinden.  

Deze middag zullen verschillende optredens te zien en te horen zijn, waaronder popkoor Eigenwijs, Popkoor Noiz, Balletschool Dimphy, zanger Arno van den Elzen, dichters van het Poëzie Podium Oss, I Dance Academy en DJ Daantje Dynamiet. 

In de buurt van het podium bij de kiosk kunnen kinderen zich laten schminken. Door de straten van het centrum lopen deze middag twee ‘decemberdames’ die het winkelende publiek de weg zullen wijzen naar de kiosk. Deze middag lopen er fotografen van Focoss rond om mooie foto’s te maken voor een sfeerimpressie.   

Het Kerstival werd bedacht door Robert van Vlijmen. Hij heeft 3 enthousiaste collega’s gevonden in Wilco Bevers, Manon Moers en Twan Roelands. Samen hebben zij hard gewerkt om deze eerste editie vorm te geven. Het doel van het Kerstival is om het winkelende publiek nog wat meer in de kerststemming te brengen.  De organisatie van het Kerstival hoopt dat dit de eerste editie van vele zal zijn.  

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant