Progressief Bernheze heeft op 5 december het rapport
Progressief Bernheze heeft op 5 december het rapport "Aangenaam fietsen" aangeboden aan wethouder Tielemans.

Progressief Bernheze wil aangenaam fietsen in Bernheze

Gezondheid 752 keer gelezen

HEESCH | Progressief Bernheze heeft op 5 december het rapport “Aangenaam fietsen” aangeboden aan wethouder Tielemans. In dat rapport doet de politieke partij aanbevelingen om de gemeente Bernheze voor voetgangers en fietsers veiliger en aantrekkelijker te maken.

Progressief Bernheze wil dat fietsen en wandelen gestimuleerd wordt. In het rapport ‘Aangenaam fietsen’, dat is samengesteld door betrokken leden en deskundigen, laat de partij zien hoe dat kan. Op basis van een enquête die door honderden inwoners van Bernheze is ingevuld zijn de grootste wensen en knelpunten geïnventariseerd. In het rapport worden suggesties gedaan voor kleine en grote veranderingen die het fiets- en wandelplezier in onze gemeente moeten vergroten.

“Wij zijn trots op het werk dat de werkgroep Aangenaam Fietsen heeft geleverd. Dit rapport helpt ons om in de gemeenteraad te pleiten voor betere fietspaden in en tussen de dorpen, voor de aanleg van fietssnelwegen en voor een betere inrichting van de dorpscentra”, zeggen raadsleden Ellen Neelen en Jesse Jansen over het werk van de werkgroep.

Het rapport is te downloaden op de website van Progressief Bernheze: www.progressiefbernheze.nl.Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant