Mini Bieb in de Berkenlaan – Docfa Park
Mini Bieb in de Berkenlaan – Docfa Park

Herhalingsoproep aan houders van bibliotheekkastjes in Oss

Human Interest 3.843 keer gelezen

OSS | Weekblad Regio Oss heeft al een aantal mooie en leuke foto’s en locaties van bibliotheekkastjes in de regio mogen ontvangen. Vanaf volgende week beginnen we ze met enige regelmaat te publiceren in deze krant. Maar we kunnen nog wel veel tips van deze prachtige boekenstalletjes gebruiken. Dus nog een keer de oproep: Vindt u het ook zo leuk wanneer u wandelend of fietsend door de omgeving langs een boekenstalletje komt of een kastje ziet onder een boom of aan een tuinhek? 

Velen zullen de neiging hebben om even af te stappen en te gaan neuzen of er iets bij staat. Of je vindt toevallig net dat boek waar je al zo lang naar op zoek bent, maar dat uitverkocht was in de boekhandel. Die boekhandel in de buurt willen we natuurlijk wel graag behouden dus we kopen daar nog regelmatig. En zo hebben we dan al snel weer gelezen boeken die we graag willen delen met andere liefhebbers. De plaatselijke bibliotheek heeft natuurlijk ook razend veel titels van mooie en interessante boeken, maar toch…het avontuur op de fiets langs buiten-boekenkastjes blijft leuk. 

Er zijn in Oss en omstreken best een aantal van dat soort “Mini Biebjes” te vinden, de vraag is alleen waar! Misschien heeft u zelf zo’n kastje aan de straat staan en vindt u het leuk om wat meer “klandizie” te krijgen. Als voorbeeld ziet u op de foto de mini bieb van Anne-Marie. Deze mini bieb staat aan de Berkenlaan - Docfa Park. Heeft u ook een mini bieb? Stuur een foto van het kastje en de locatie naar regiooss@weekbladregiooss.nl, en wie weet kunnen we ze in de nabije toekomst allemaal in kaart brengen.

Uit de krant