Mini Bieb in de Berkenlaan – Docfa Park
Mini Bieb in de Berkenlaan – Docfa Park

Oproep aan houders van bibliotheekkastjes in Oss

Human Interest 2.798 keer gelezen

OSS | Vindt u dat ook zo leuk wanneer u wandelend of fietsend door de omgeving langs een boekenstalletje komt of een kastje ziet onder een boom of aan een tuinhek?

Velen zullen de neiging hebben om even af te stappen en te gaan neuzen of er iets bij staat. Of je vindt toevallig net dat boek waar je al zo lang naar op zoek bent, maar dat uitverkocht was in de boekhandel. Die boekhandel in de buurt willen we natuurlijk wel graag behouden dus we kopen daar nog regelmatig. En zo hebben we dan al snel weer gelezen boeken die we graag willen delen met andere liefhebbers. De plaatselijke bibliotheek heeft natuurlijk ook razend veel titels van mooie en interessante boeken, maar toch…het avontuur op de fiets langs buiten-boekenkastjes blijft leuk. 

Er zijn in Oss en omstreken best een aantal van dat soort “Mini Biebjes” te vinden, de vraag is alleen waar! Misschien heeft u zelf zo’n kastje aan de straat staan en vindt u het leuk om wat meer “klandizie” te krijgen. Is het dan een idee dat u zich aanmeldt via Weekblad Regio Oss, zodat de plaats van de mini biebs in kaart kan worden gebracht. Er kunnen dan meer “klanten” langskomen en de uitwisseling van boeken vergroten.

Als voorbeeld heb ik hieronder de locatie van mijn mini bieb vermeld en misschien kan Weekblad Regio Oss straks een plattegrondje afdrukken met daarop alle bestaande kastjes in de omgeving. Mijn mini bieb staat aan de Berkenlaan - Docfa Park.
Veel leesplezier, Anne-Marie.

Stuur in
Heeft u ook een minbieb? Stuur een foto van het kastje en de locatie naar regiooss@weekbladregiooss.nl, en wie weet kunnen we ze in de nabije toekomst allemaal in kaart brengen.

Uit de krant