Afbeelding

Winnaars kaarten Bende van Oss operavoorstelling

Kunst en cultuur 547 keer gelezen

OSS | Twee weken geleden schreven wij een prijsvraag uit voor vier keer twee vrijkaarten voor de operavoorstelling De Bende van Oss van Stichting Theaterstof. We kregen veel reacties en de winnaars zijn nu bekend.

Veel deelnemers wisten dat de wachtmeester die in 1893 werd vermoord Hoekman heette. Het aantal medewerkers en vrijwilligers dat aan de productie meewerkt is 96. De kaarten voor de voorstelling van 2 oktober zijn gewonnen door Yvonne M., Helma van Gogh, Corry Glastra en Astrid Rommens. Zij hebben via de mail bericht gehad.
‘Mijn Oss’
Ook de gemeente is in stemming voor de voorstelling. Het carillon voor het gemeentehuis speelt van 26 september tot 10 oktober namelijk dagelijks het lied Mijn Oss uit de voorstelling. De gemeente vertelt: “Regieassistente Dorette Ploegmakers kwam met het ludieke idee om de melodie van ‘Mijn Oss’ rond de voorstellingen door Oss te laten klinken. De makers wensen en hopen dat iedereen die deze melodie hoort zichzelf even afvraagt wat stad en gemeente Oss voor hem of haar betekent. En kijkt hoe we sociaal, maatschappelijk, ondernemend en zeker ook cultureel meetellen.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant