'Ze presenteert een voorstelling die verder dan ooit terug in de tijd gaat en toch helemaal van nu is.' (Foto: Danny Ellinger)
'Ze presenteert een voorstelling die verder dan ooit terug in de tijd gaat en toch helemaal van nu is.' (Foto: Danny Ellinger) Foto: Danny Ellinger

Ellen ten Damme speelt nieuwe show in Oss

Kunst en cultuur 291 keer gelezen

OSS | Met al vele uitverkochte zalen op haar naam keert de veelzijdige zangeres Ellen ten Damme ook dit seizoen terug naar Oss. Op donderdag 27 oktober speelt ze haar nieuwe voorstelling Barock in de Grote Zaal van theater De Lievekamp. De kaartverkoop is inmiddels van start, tickets zijn de koop via de website van het theater.

Na haar succesvolle shows Paris-Berlin en Casablanca droomt zangeres Ellen ten Damme nu weg in frivole vergankelijkheid en houdt ze hof in Barock. Het theater vertelt: “Ze presenteert een voorstelling die verder dan ooit terug in de tijd gaat en tóch helemaal van nu is. Deze nieuwe muziektheatershow is een meertalig bal demasqué, vol verrassende en herkenbare songs waar de scabreuze excessen net zo opzwepend zijn als de schaduwzijdes meeslepend. Klatergoud blinkt op sociale media en de schone schijn is oogverblindend. Ellen ten Damme straalt als een prettig krankzinnige zonnekoningin te midden van haar entourage, ze verleidt, ze flirt en ze boeit met haar onuitputtelijke energie. Achter de façade observeert de troubadour de crinoline van de keizerin en leidt de dans alsof de morgen nooit komt. Ellen nodigt het publiek uit om deze avond toe te treden tot haar hofhouding en zich mee te laten voeren door prachtige 17de en 18de-eeuwse klanken!”

Kaartverkoop
Toegangskaarten voor voorstelling Barock van Ellen ten Damme op donderdag 27 oktober zijn vanaf 14,50 euro (exclusief 1,25 euro ticket fee) te koop via Lievekamp.nl en aan de theaterkassa. Telefonisch reserveren is mogelijk tijdens openingstijden via 0412 64 89 22.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant