Filmfestival in 1979.
Filmfestival in 1979.

BFM Brabantse Filmmanifestatie 2023 op 16 april

Kunst en cultuur 743 keer gelezen

OSS | Op 16 april zal de jaarlijkse Brabantse Filmmanifestatie worden gehouden. Dit is de regionale wedstrijd van de Brabantse videofilmclubs onder auspiciën van NB’80, de koepelorganisatie van de Niet-Professionele filmclubs in Noord Brabant.

Veel prachtige films zijn via lokale clubwedstrijden toegelaten tot deze manifestatie en dingen mee naar een nominatie om aan het NOVA Filmgala (Nationale Festival voor de Niet-Professionele Film) mee te mogen doen op 11 en 12 november in Zeist.

De toegangsprijs is 5 Euro per persoon voor de hele dag, inclusief een uitgebreid programmaboekje. U kunt een lunch reserveren voor Euro 12,50 per persoon. Wij verzoeken u om de toegang en lunch te reserveren via www.nb80.videofilmers.nl/festivals/brabants-film-manifestatie-bfm/bestellen-kaarten-en-lunchbonnen. U betaalt de toegangskaarten en lunchbonnen aan de zaal, u kunt daar niet pinnen.

Het festival wordt gehouden op zondag 16 april vanaf 10:00 uur in Wijkcentrum De Hille, Looveltlaan 25, 5345 WB Oss. Er is voldoende parkeerplaats in de directe omgeving. De organisatie van dit festival is in handen van Videofilmclub OASE uit Oss.
Voor meer informatie: info@videocluboase.nl of 06-46616257.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant