Afbeelding

Ontdek je kracht bij Pippi Powerrrrr

Kunst en cultuur 646 keer gelezen

OSS - Een avontuurlijk onderzoek naar trouw zijn aan jezelf; daar draait het om in Pippi Powerrrrr. Op vrijdag 31 maart is deze brutale familievoorstelling te zien in de Grote Zaal van De Lievekamp. 

Iedereen kent Pippi Langkous, het sterkste meisje van de wereld! Theatergezelschap Het Laagland neemt deze klassieker als basis voor hun heerlijke familievoorstelling Pippi Powerrrrr. Het stuk is een actuele, avontuurlijke ode aan trouw zijn aan jezelf, in de geest van de wereldberoemde Pippi Langkous. Op een heerlijk chaotische theatervloer maakt de niet in één hokje te vangen Pippi plaats voor een bonte club actrices: van expressief tot verlegen, van dwars tot meegaand. Samen op ontdekkingstocht naar ieders eigen powerrrrr. Niet alleen met Pippi als ultiem voorbeeld, maar ook met moedige ‘eigenzinnigerds’ als Blue Ivy, Billie Eilish, Simone Biles en Greta Thunberg als inspiratiebron. 

Deze spannende tijd, waarin er zoveel gebeurt in de wereld en niets meer vanzelfsprekend lijkt, vraagt om frisse inzichten en nieuwe powerrrrr. Durf jij jezelf te zijn én te laten zien? Ook als anderen daar van alles van vinden? Pippi Powerrrrr laat je zo dicht mogelijk bij jezelf komen. Theater dat blijft nazinderen, of je nu 8 of 108 bent.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant