Afbeelding

Populaire kinderhelden Ernst en Bobbie terug in De Lievekamp

Kunst en cultuur 806 keer gelezen

OSS | Op zondag 4 juni zetten Ernst en Bobbie de Grote Zaal van De Lievekamp op stelten! Het duo beleeft een gloednieuw avontuur, een feest voor de hele familie. Kaarten voor deze voorstelling zijn te koop via de website van het theater.

Je bent een soepkip, We zijn niet bang en Wie zijn hier de baas? Dat zijn Ernst en Bobbie! De populaire kinderhelden werden de afgelopen 20 jaar al in menig kinderhart gesloten. Het vrolijke duo maakt samen allerlei avonturen mee in de vele afleveringen van de gelijknamige serie, ze maakten twee succesvolle bioscoopfilms, speelden meerdere uitverkochte theatertours én brachten natuurlijk talloze hits uit, die nog steeds uit volle borst worden meegezongen door jong en oud.

Ernst en Bobbie weten het niet meerIn dit nieuwe avontuur doen Ernst en Bobbie mee aan een heel bijzondere wedstrijd met als hoofdprijs: een droomvakantie. Wonder boven wonder winnen ze deze wedstrijd, maar aan uitrusten op vakantie komen ze niet toe… Alles gaat mis en via een tropisch strand komt het duo terecht in Amerika. Brengen ze dit avontuur tóch tot een goed einde? Zing deze middag lekker mee met alle bekende hits!
Meer informatie op
www.lievekamp.nl

Uit de krant