Afbeelding

Gratis theaterles voor kids in Snorro-decor Hoessenbosch

Kunst en cultuur 433 keer gelezen

BERGHEM | Altijd al eens in een écht decor toneel willen spelen? Op woensdag 7 juni, van 15.00 tot 16.00 uur, nodigt Openluchttheater Hoessenbosch alle kinderen uit om kennis te komen maken met theater. Het theateruurtje wordt begeleid door regisseur Joris Brukx, de Berghemnaar die ook de regie voert over de voorstelling Snorro. 

In het theateruurtje leidt Joris de kinderen rond in het decor en worden theaterspelletjes gedaan. Een laagdrempelige kennismaking met theater, en specifiek: met openluchttheater. Het theater is deze middag voor iedereen gratis te bezoeken. Ouders of verzorgers zijn ook welkom om vanaf de tribune mee te kijken. Is er nog echt publiek ook! Aanmelden is niet nodig.

Familievoorstelling Snorro
Deze middag staat het decor in Openluchttheater Hoessenbosch al helemaal klaar voor de familievoorstelling Snorro. Deze wordt gespeeld op zaterdag 10 juni (19.00 uur), zondag 11 juni (14.00 uur), vrijdag 16 juni (19.00 uur), zaterdag 17 juni (19.00 uur) en zondag 18 juni (14.00 uur).

Meer over Snorro
De mysterieuze, fijnbehaarde Snorro en zijn trouwe, babbelzieke paard Wervelwind bestrijden onrecht en corruptie tijdens het schrikbewind van El Commandante. Maar er is ook liefde in het spel: Snorro heeft een oogje op de bloedmooie Conchita. En dat terwijl hij als Don José – want zo heet hij eigenlijk – van zijn vader met een ander meisje moet trouwen. Zal zijn geheim ontdekt worden? En wat als Conchita ziet wie hij werkelijk is?

Snorro is dé parodie op Zorro, geschreven door Don Duyns en geproduceerd door het Ro Theater. De liedteksten zijn van Alex Klaasen. Snorro is een familievoorstelling voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar. Leuk voor kinderen, maar misschien nóg wel leuker voor volwassenen!

Meer info
Tickets voor Snorro zijn te reserveren via www.hoessenbosch.nl/tickets of te koop aan de kassa een halfuur voor aanvang van de shows. Vragen over het theateruurtje kun je mailen: communicatie@hoessenbosch.nl.

Afbeelding

Uit de krant