Afbeelding

De Lievekamp sluit voorverkoopperiode af met record

Kunst en cultuur 1.535 keer gelezen

OSS | Theater De Lievekamp sloot maandag haar voorverkoopperiode voor het nieuwe theaterseizoen 2023-2024 af met een nieuw record. Er zijn al 63.000 kaarten aangevraagd voor het nieuwe theaterseizoen, iets dat nog niet eerder was voorgekomen.

Theater De Lievekamp presenteerde in mei in een uitverkochte Rabo Zaal vol pers en andere genodigden haar nieuwe programma voor theaterseizoen 2023-2024, met een bijbehorend gloednieuw magazine. Het enthousiasme van de bezoekers in de volle Rabo Zaal bleek dus een mooi voorteken, aldus De Lievekamp. Momenteel is de Theaterkassa met man en macht aan het werk om alle aanvragen te verwerken. 

Ook het jaarlijkse seizoensmagazine bleek dit jaar ongekend in trek. Er was een heuse run op de glossy bewaarexemplaren en de magazines waren dan ook bijna niet aan te slepen. Het theater is ontzettend trots op dit resultaat. Programmeur Ron Megens: “Het is fijn om te merken dat het publiek uit Oss en omgeving erg ‘Lievekamp-minded’ is. Op alle genres is breed ingetekend, waarbij de cabaretvoorstellingen het meest geliefd zijn gebleken dit jaar. We zijn hartstikke trots op deze voorverkoopcijfers. Een groot aantal artiesten treedt straks op in volle zalen en dat geeft vertrouwen voor de toekomst!”

Bijboekingen
Ook dit jaar is er voor sommige voorstellingen éxtra veel belangstelling. Daarom heeft De Lievekamp een aantal voorstellingen bijgeboekt, om zoveel mogelijk aan de vraag naar kaarten te voldoen. Zo zijn er voorstellingen bijgeboekt van onder anderen Najib Amhali, Christel de Laat en Philippe Geubels. Ook zijn er enkele concerten verplaatst van de Rabo Zaal naar de Grote Zaal, zoals So Long Cohen en The Vocal Experience door Rock4.

Kaartverkoop
De reguliere kaartverkoop voor het nieuwe seizoen is vanaf volgende week weer geopend. Tickets zijn verkrijgbaar via www.lievekamp.nl of tijdens openingstijden telefonisch via (0412) 66 76 76.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant